O společnosti AXIOM TECH

Provedeme vás spletitým labyrintem digitální transformace­­­ a společně s vámi vybereme technologické řešení, které vám padne jako ulité.

Partnerem strojírenských firem jsme už 30 let.

 

Nabízíme ucelené portfolio softwarových řešení pro strojírenství. Pomůžeme vám s technickou přípravou výroby, správou dat a výrobních činností, plánováním, programováním robotů i simulacemi automatických linek. Využít můžete také služby naší vlastní konstrukční kanceláře.

 

Top partner a Top sales Person Siemens

Siemens a CGTech

Technologická řešení stavíme na PLM platformě společnosti Siemens. Jako jediní v ČR jsme se v roce 2015 stali platinovým partnerem společnosti Siemens Digital Industries Software pro oblast průmyslového softwaru a patříme mezi její nejvýznamnější partnery v oblasti softwarových technologií v Evropě. Máme certifikaci Smart Expert Solution Partner pro NX CAD, NX CAM, Solid Edge, Tecnomatix Plant Simulation, Tecnomatix Robotics a Simcenter 3D. Jsme také autorizovaným partnerem společnosti CG Tech a jako jediní v ČR dodáváme špičkový software VERICUT pro optimalizaci a verifikaci NC kódu.

Všechna zmíněná řešení sami aktivně používáme – umíme vám proto poradit, jak je co nejlépe zavést do praxe.

AXIOM TECH na LinkedInKdo jsme?

Působíme po celém Česku a díky třem pobočkám ve Zlíně, Žďáru nad Sázavou a Plzni jsme vám blíž, ať jste z kterékoliv části republiky. O potřeby našich zákazníků se v současnosti stará Tým téměř 80 zaměstnanců, z toho je 80% techniků.

Ale nejsme jen inženýři a kravaťáci... jsme také zpěváci a muzikanti, triatlonisté, horolezci, cyklisté a běžci, volejbalisté, máme mezi sebou cukrářku, nadšence pro jógu i havajského Ironmana. To všechno jsou ti lidé, semknutý tým, který pro vás připraví to správné řešení na míru.

Chcete si ke jménům přiřadit i tváře? Sledujte na LinkedIn naše Neformální Pátky na #axijeansfriday.

 

 

AXIOM TECH Odborníci a srdcařiOdborníci i srdcaři

Na srdci nám neleží jen zákazníci, ale i spokojenost zaměstnanců a příjemný život v regionech, kde působíme. Podporujeme kulturní i sociálně zaměřené akce a projekty: koncerty Jazz a Víno, triatlonový závod Pilman, Zlín Film Festival, zlínskou ZOO, hospic, dětský domov, Základní uměleckou školu ve Zlíně, mateřské školy i menší sportovní sdružení.

Už od roku 1993 firmu budujeme na technických znalostech. Z projektu o několika lidech jsme se postupně proměnili ve velkou, spolehlivou a stabilní společnost a navázali nejedno prestižní partnerství. Cenné zkušenosti jsme nasbírali mimo jiné při vývoji řešení pro společnosti Robert Bosch, Continental Barum, Donaldson, Škoda Auto a další.

Prohlédněte si námi nabízená řešení v digitalizaci, produkty a služby.

 

Patříte mezi náruživé čtenáře? Přečtěte si o celé historii AXIOM TECH, od vzniku holdingu, přes hospodářskou krizi, vznik dceřiné společnosti ProPelety, až po dnešní kdy, kdy oslavíme 30 let úspěšné exitence.
Historie AXIOM TECH

 

Nahoru